Už staří Římané říkávali Rozděl a panuj. My to trochu pozměníme na Rozděl a vař. Recepty se nám úspěšně množí a přestává to být přehledné. Proto je pro začátek rozdělíme do následujících kategorií:
Teplá bezmasá jídla: v této chvíli můžeme nabídnout špenátové gözleme. A trochu nesprávně, protože maso obsahuje, i lahmacun. Masa tam totiž není moc, charakterem je to spíše pizza (také se mu říká turecká pizza). A ani šunkovou pizzu nikdo nepovažuje za masitý pokrm (s výjimkou vegetariánů a podobných samozřejmě)
Nápoje: vše, co je určeno k pití – ať studené či teplé. V tuto chvíli zde máme pouze čaj a ayran, samozřejmě doplníme kávu.
Polévky: zatím máme také dvě, shodou okolností základ obou tvoří červená čočka. První je polévka z červené čočky, druhá je mahluta a má navíc rýži a salçu (lepší rajský protlak).
Maso: tuto část ocení pánové – zde nabízíme různé kebapy a köfte. Kebapy v nabídce máme zatím şiş (na špízu), tepsi (na tácu) a patlican islim (v lilku).
Studená jídla: zatím zahrnují jak saláty tak i možné hlavní chody, takže zde nalezneme plněné vinné listy bok po boku s pastýřským salátem.
Sladkosti: každé dobré jídlo bývá zakončeno něčím sladkým na závěr. Proto i my nabízíme sladké recepty na závěr. A začínáme Bafra Nokulu.